avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt Franta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt Franta

Buna seara! Am si eu o intrebare, daca imi puteti raspunde, va rog! Am fost in Franta, intr-un magazin insotita de o cunostinta din Romania. Aceasta a furat un produs si a fost descoperita. Datorita faptului ca am fost impreuna in magazin am fost luata alaturi de ea la sectie. Acolo ni s-a intocmit proces verbal, ea a recunoscut ca eu nu am avut nimic de a face cu ce s-a intamplat, pe camere se poate vedea foarte clar de asemenea. Ei i-au fost luate amprente si proba adn. Mie mi s-a intocmit doar dosar penal. Stie cineva ce inseamna acest lucru? ce se poate intampla pe mai departe?Mentionez faptul ca in procesul verbal am declarat ca nu stiam absolut nimic referitor la ceea ce se intampla, la furt, lucru adevarat.Insa am fost prinsa la mijloc...
Cel mai recent răspuns: gege01 , utilizator 23:04, 31 Octombrie 2012
Buna seara.Din ce am inteles,dumneavoastra nu ati participat la furt,lucru sustinut de marturia prietenei dumneavoastra si de inregistrarea video,si presupun ca nu s-au gasit asupra dumneavoastra bunuri sustrase din acel magazin,in consecinta nu vad de ce vi s-a intocmit dosar penal,lucru de altfel improbabil in aceasta situatie.In orice eventualitate,faptul ca nu ati participat in orice mod la savarsirea faptei si nu ati stiut despre intentia furtului in prealabil,nu ar trebuii sa va faceti probleme.Cooperati in continuare cu organele daca sunteti chemata pe viitor la sectie deoarece exista o sansa sa fiti chemata in calitate de martor.Cu toate acestea insa,daca sunteti sigura ca a fost intocmit dosar penal si dumneavoastra sunteti suspecta va rog contactati un avocat.Sper ca am v-am fost de folos.

imi cer scuze, abia acum am observat. am vrut sa spun proces verbal.
Multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Este posibil să fiţi considerat participant la comiterea infracţiunii, complice . Dacă nu vor fi dovezi cu privire la participarea dvs. nu aveţi de sa va faceţi griji, vor fi analizate şi probele video , care pot fi relevante.
asupra mea nu s-a gasit nimic, cealalta persoana a recunoscut faptul ca eu nu am avut nimic de a face iar in ceea ce priveste probele video amandoua am mers la cabinele de proba in acelasi timp, insa in cabine diferita-e singurul lucru filmat cred.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din carrefour, un sfat va rog utilizatorxxl utilizatorxxl 2 prieteni buni de-ai mei au furat 3 produse din carrefour in valoare de 170 de lei. Desigur nu sunt mandra de aceasta fapta ... i-au chemat in camera... li ... (vezi toată discuția)
Furt fara constatare politie ContSters378642 ContSters378642 am facut o mare tampenie saptamana trecuta intr-un supermarket din germania, in cabina de proba mi-a venit stralucita idee sa pun in geanta cateva din ... (vezi toată discuția)
Furt calificat banal! stefanu stefanu Buna zioa . MI s`a intocmit dosar penal cu denumire de furt calificat pt urmatoarea fapta . Eram intr`un magazin numit METRO cu niste prieteni , ei vroiau sa ... (vezi toată discuția)