avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare dupa cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare dupa cadastru

avem cadastru realizat in 2004.am fost sa intreb de intabulare si mi s_a spus ca acel cadastru nu mai este valabil ca trebuie sa platesc un alt cadastru si apoi sa cer intabulare.cum sa procedez in acest caz:hm:
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 15:37, 11 Noiembrie 2012
Numai la Cartea Funciara se face intabularea. Ce motivatie v-au dat pentru respingerea documentatiei?
se considera cadastrul prea vechi pentru se putea face intabulare.Multumesc anticitat pentru raspunsuri.Voi mai incerca inca o data poate gasesc pe altcineva la ghiseu sau poate ma voi face inteleasa.
De cadastrele facute in 1999 ce sa mai spunem ??????
Aflam acum ca , mai nou , si cadastrul are " termen de valabilitate"..... Atentie, consumarea acestuia dupa perioada de valabilitate poate fi nociva !!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare pe orizontala pompagiu pompagiu Care ar fi pasii legali pentru separarea pe orizontala a unui imobil,in speta parterul unei vile +curtea din fata afernta, dezmembrat din vila P+1+M ? (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, am un teren de 1000mp (20 * 50). Am facut dezmembrarea la el in 2 parti egale de cate 10 * 50, in speranta ca voi vinde o jumatate. Am luat de la ... (vezi toată discuția)
Partajare pamant lorelena1306 lorelena1306 Buna ziua, Am un teren de 5000mp pe care doresc sa-l impart in bucati de 500mp si apoi sa-l vand. Ce etape sunt necesare pentru acest demers? Multumesc (vezi toată discuția)