avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare post

Buna ziua sunt informatician gradul II studii superioare. M-am angajat acum sase luni in urma unui concurs la un liceu unde am fost incadrat si platit tot ca informatician II , pana
acum 2 zile cand secretara mea a fost la inspectoratul scolar cu statele de functii doamna de la inspectorat a observat ca in statul de functii vechi de anul trecut postul era trecut ca informatician debutant si a decis impreuna cu secretara sa ma incadreze si pe mine ca informatician debutant. Acest lucru insemnand o diminuare a salariului cu 500 roni. Mentionez ca eu pe decizia pe care o am de la scoala in urma concursului scrie informatician II. Astept parerile dv . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 4 Noiembrie 2012
mergeti la secretara cu decizia cu care ati fost incadrat si cereti justificarea in scris a modului in care vi s-a facut reincadrarea si a bazei legale .
presupun ca nu ati primit nici o decizie de reincadrare in acest sens,asa-i?....
dupa ce va lamuriti cu asta va rog sa-mi spuneti concret ce a fost ca sa stiu cum sa va pot indruma mai departe :)
Orice decizie de reincadrare trebuia contestata in termenul pevazut de lege ... d.p.d.v. legal, secretara decide promovarea intr-o functie sau alta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare personal didactic auxiliar petremrl petremrl Buna seara, as dori sa stiu in baza carei legi si articol pot cere transformarea unui post aflat in statul de functii dupa ocuparea prin concurs de catre o ... (vezi toată discuția)
Salarizare secretar debutant, liceu studii superioare Ivan Florența Eugenia Ivan Florența Eugenia Care este salariul de încadrare la secretar liceu, debutant cu studii superioare? Menționez ca de a26 de ani am lucrat in aceeași unitate școlar pe un ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii elenae elenae Buna ziua, in anul 1997 am fost angajata in invatamat ca laborant, in anul 2003 am facut un curs de analist programator ajutor si scoala a facut solicitare la ... (vezi toată discuția)