avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Publicarea pozelor cu minori in ce conditii e permisa?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Publicarea pozelor cu minori in ce conditii e permisa?

Pe un site al unei scoli cu clasele 1-8 + gradinita pot fi publicate fotografii cu elevii scolii,gradinitei fara acordul parintilor?Aceste fotografii au fost realizate in diferite actiuni petrecute la scoala.Daca nu se pot publica care este procedura legala ca aceste fotografii sa fie publicate?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters66930 , utilizator 23:00, 15 Noiembrie 2012
1.In principiu stiu ca poze ale minorilor nu pot fi facute publice.
2.Acordul parintilor este crucial.
Ca sa fie publicate trebuie acordul scris al parintilor. Daca intr-o poza aveti copilul dvs. si nu vreti sa fie publicata, desi sunt si alti copii in acea poza, puteti cere sa fie scoasa. Desi... daca ati fi 1 impotriva la 25...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postarea fotografiilor (in care apar copii) pe facebook MihaiDamas MihaiDamas Pe Facebook sunt postate o multime de fotografii ale copiilor care frecventeaza gradinita, scoala, sub diverse forme: jocuri, serbari, reclama gradinitei, ... (vezi toată discuția)
Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)
Poza copil publicat fara acordul parintilor anca2017 anca2017 Buna ziua, ma puteti ajuta,va rog,cu informatii privind o cale amiabila de a rezolva problema pozelor postate on line fara consimtamant? mai ... (vezi toată discuția)