avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj absolventi studii universitare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj absolventi studii universitare

Buna seara,
Va rog sa imi spuneti daca absolventii cu studii superioare promotia iulie 2012 care nu urmeaza nicio forma de invatamant si nu si-au gasit un loc de munca, mai pot depune la aceasta data actele pentru somaj, avand in vedere ca prevederile legale in acest sens, mentioneaza ca acestea trebuie depuse in termen de 60 de zile de la data absolvirii. Va multumesc anticipat.
Cu consideratie, :luck::love:
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2012
marinasimionescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 5 Noiembrie 2012
Valeriu,

Din pacate, te pot contrazice cu practica AJOFM Bucuresti .. chiar astazi am asistat la o astfel de depunere de dosar si nu i s-a refuzat dosarul ...
Atunci inseamna ca nu toate Agentiile de Somaj opereaza la fel ceea ce este foarte grav.
Ca si ITM-urile sau oricare alte institutii bugetare .. nu-i de mirare .. saptamana trecuta am vazut o faza de cascadorii rasului la ITM PH ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj roxanik18 roxanik18 imi puteti spune va rog daca pentru indemnzatia de somaj pentru absolventi te poti inscrie doar intr-un termen de 60 zile sau poti si dupa. (vezi toată discuția)
Somaj absolventi Goanga88 Goanga88 Daca au expirat cele 60 de zile de la absolvirea facultatii, fara ca dosarul de somaj sa fie depus, ce se intampla? Nu mai beneficiez de somaj deloc? Va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj absolvent de liceu melinaR melinaR buna am o intrebare fica mea a absolvit liceul dar nu a depus actele de somaj am inteles ca le mai poate depune pana pe 1 sep 2015 tot am cautat un loc de ... (vezi toată discuția)