Buna seara. Sotul meu a fost atacat si batut grav de doi indivizi, care sunt au rude in politia locala. Sunt favorizati de autoritatile locale. In ce conditii am putea muta procesul in alta localitate, si in ce conditii am putea solicita audierea martorilor si eventual casete video, fara ca politia locala sa fie implicata.
Da , cred ca e greu de demonstrat,martorii pe care contam au fost speriati de politie si nu mai putem conta pe ei, au declarat in final ca nu stiu nimic, cerificatul medico-legal ii plaseaza pe respectivii la tentativa de omor,insa avocatul nostru spune ca fara nici un martor este destul de greu de probat gravitatea faptelor ramane doar cuvantul lor impotriva celui al sotului, care a fost lasat in final si inconstient
Nu disperati! Faceti cereri la procuror, petitii impotriva politistilor,MAI ALES CA aveti avocat, trebuie sa va sfatuiasca. Legat de martori, solicitati ajutorul procurorului de caz si informati-l de situatie.Cererile privind stramutarea se pot formula cand dosarul ajunge la instanta.
Stramutare proces
geco
Buna ziua.
Se poate cere recursul la o alta Curte de apel dintr-un judet diferit de al Tribunalului in care s-a judecat pe fond?Unde se face o eventuala ... (vezi toată discuția)