avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate muta procesul in alt judet?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate muta procesul in alt judet?

Buna seara. Sotul meu a fost atacat si batut grav de doi indivizi, care sunt au rude in politia locala. Sunt favorizati de autoritatile locale. In ce conditii am putea muta procesul in alta localitate, si in ce conditii am putea solicita audierea martorilor si eventual casete video, fara ca politia locala sa fie implicata.
Cel mai recent răspuns: cristina_71 , utilizator 15:59, 5 Noiembrie 2012
Da , cred ca e greu de demonstrat,martorii pe care contam au fost speriati de politie si nu mai putem conta pe ei, au declarat in final ca nu stiu nimic, cerificatul medico-legal ii plaseaza pe respectivii la tentativa de omor,insa avocatul nostru spune ca fara nici un martor este destul de greu de probat gravitatea faptelor ramane doar cuvantul lor impotriva celui al sotului, care a fost lasat in final si inconstient
Nu disperati! Faceti cereri la procuror, petitii impotriva politistilor,MAI ALES CA aveti avocat, trebuie sa va sfatuiasca. Legat de martori, solicitati ajutorul procurorului de caz si informati-l de situatie.Cererile privind stramutarea se pot formula cand dosarul ajunge la instanta.
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2012
avvalentina, utilizator
Asa vom face, multumesc pentru sfaturi.
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2012
cristina_71, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum transfer un dosar penal de la o judecatorie aniela 2 aniela 2 As vrea sa transfer un dosar penal aflat la o judecatorie din judetul salaj la bucuresti cum procedez? motivul legitim e o banuiala de partinire din partea ... (vezi toată discuția)
Stramutarea procesului oltul oltul in ce conditii se poate stramuta un proces penal? (vezi toată discuția)
Stramutare proces geco geco Buna ziua. Se poate cere recursul la o alta Curte de apel dintr-un judet diferit de al Tribunalului in care s-a judecat pe fond?Unde se face o eventuala ... (vezi toată discuția)