avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj divort

Am divortat pe cale amiabila la notar.Dupa 1 luna fosta sotie a zis ca trebuie sa ii mai dau niste bani, iar eu nu am fost de acord cu acest lucru.M-a amenintat ca ma da in judecata, ca deschide partaj pe bunuri. Se poate acest lucru dupa finalizarea divortului pe cale amiabila?
păi, la desfacerea căsătoriei pe cale amiabilă : nu ați soluționat și partajul, bineînțeles tot amiabil ?! ori numai căsătoria ? ați hotărât, v-ați înțeles cumva altfel și acum fosta soție și-a schimbat optica ? sau ce anume s-a întâmplat ?
buna seara. faptul ca ati divortat pe cale amiabila la notar nu are nici o relevanta in ceea ce priveste partajarea bunurilor comune. fosta sotie sau chiar si dvs. poate investi instanta de judecata oricand doreste cu actiunea privind partajul.
Nu ii dati niciun ban.
Mergeti la avocat sa va lamuriti si daca are drept la bani o tineti pana uita in proces.
Daca va avea bani de proces ca acestea costa...
Fiti istet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort fostul sot avocat lagrima lagrima buna ziua, nu stiu nici cum sa incep ,dar in speranta ca voi primi sfaturi competente ,ma incumet. am divortat in 2005 ,aveam doi copii minori ,nu aveam nici ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort sictiran sictiran Divortul s-a pronuntat cu acordul partilor si incredintarea copiilor mamei. Apartamentul este bun comun cu contributia exclusiva a sotului insa, ... (vezi toată discuția)
Partaj... cum sa fac? ally_alex06 ally_alex06 Buna ziua. Revin si va rog sa-mi dati si mie indrumari despre cum pot sa fac fata problemelor cu fostul sot. expun pe scurt situatia ca sa ma fac bine ... (vezi toată discuția)