avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ghid indeplinirea obligatiilor legii 211/2011
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ghid indeplinirea obligatiilor legii 211/2011

Fiind desemnat ca persoana responsabila de managementul deseurilor, as putea gasii undeva un fel de ghid pentru implementarea reglementarilor legii 211?
Ce am inteles pana acum:
-colectare selectiva minim cele patru tipuri de deseuri,
-contract cu firma de salubrizare
- identificare tipuri deseu (HG856)
- completare tabele anexa din HG856

Ceea ce nu vad clar este partea cu valorile din acel tabel. Fiind vorba de o firma cu activitate de comert cu deseuri PET, cantitatea deseurilor detinute se pot calcula din facturile primite din luna respectiva, insa nu stiu ce tabel trebuie sa mai completez sau cum justific de exemplu ca am trecut cantitatea de 50T PEt pe luna trecuta in tabelul din HG856? sa fac un tabel cu toate facturile de cumparare? Sau sa atasez copii ale facturilor? sau trec simplu rezultatul calculelor facute si nu mai am nevoie de alte tabele?
Un fel de ghid mi-ar fi de mare ajutor.
Cel mai recent răspuns: subexl , utilizator 16:14, 23 Noiembrie 2012
Deci cele generate conform anexei I don HG856 si cele colectate in scopul valorificarii ulterioare conform tabelului pe care l-am descarcat de aici?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deseurile mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Am primit certificatul de valorificare de la REBU, cei cu care avem contract de ridicare a deseurilor din plastic, hartie, carton si menajere. ... (vezi toată discuția)
Evidenta deseurilor - urgent jacquelline jacquelline Am urmatoarea problema legata de evidenta gestiunii deseurilor: o societate a obtinut un acord de mediu in vederea demolarii unor mijloace fixe (poduri ... (vezi toată discuția)
Declaratie fondul de mediu marianachelariu marianachelariu S-a emis o prima factura catre agentul colector de deseuri ambalaje reprezentand valorificare in scopul indeplinirii obiectivului individual. Firma colectoare ... (vezi toată discuția)