avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de comodat pentru infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de comodat pentru infiintare SRL

Buna seara,
Pentru a infiinta un SRL, se poate face contract de comodat pentru spatiu, chair daca pentru respectiva proprietate nu a fost platit impozitul anul acesta?
Cei de la primarie refuza sa elibereze orice document daca nu este impozitul platit.
As dori sa stiu daca au dreptul sa faca acest lucru.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 09:09, 17 Noiembrie 2012
Corect, la notar.. Multumesc de completare.

Dana
Existenta unui PFA, II, IF, nu impieteaza in nici un fel stabilirea unui sediu social pentru un SRL
Asa cum am mai spus pot sa fie 100 de PFA-uri intr-un spatiu si un SRL.....

Dupa cum stiti art. 17 face referire la societati:
(4) La acelaşi sediu vor putea funcţiona mai multe societăţi numai dacă
imobilul, prin structura lui şi suprafaţa sa utilă, permite funcţionarea mai multor
societăţi în încăperi diferite sau în spaţii distinct partajate. Numărul societăţilor
comerciale ce funcţionează într-un imobil nu poate depăşi numărul de încăperi
sau spaţii distincte obţinute prin partajare

Iar pentru PFA,II,IF nu se cere la ANAF dovada de sediu, registrul nu face verificare unicitate sediu, etc. etc...
Ca atare raspunsul este DA, puteti stabili sediul unui SRl fara probleme, chiar daca mai aveti acolo un sediu pentru o II.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
ContSters259670, utilizator
Ca atare raspunsul este DA, puteti stabili sediul unui SRl fara probleme, chiar daca mai aveti acolo un sediu pentru o II.

Si o completare la raspunsul dat: adica fara sa mai dati nicio declaratie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua srl in acelasi apartament?! AlexCost AlexCost Buna ziua, Intr un apartament de doua camere isi are sediul social un Srl. In adresa sediului social este mentionat si \"Camera 1\". Intrebarea este: Mai pot ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social georgiana-elena georgiana-elena am luat sediu social pe cabient de avocat pentru schimbare sediu de pe targoviste pe bucuresti si mi s-a respins dosarul pe motiv ca la adresa respectiva mai ... (vezi toată discuția)
Pfa - sediu profesional intr-o casa Frezia84 Frezia84 Urmeaza sa stabilim sediul profesional al PFA-ului intr-o casa. Intrebarile mele sunt: - trebuie sa individualizez cumva o camera in sensul stabilirii ... (vezi toată discuția)