avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cadastru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cadastru

Buna dimineata,
as vrea sa stiu daca lucrez intr-o firma avand codul caen 7112 si nu este autorizata din punct de vedere cadastral, eu lucrand ca inginer si fiind autorizat ca expert topograf categoria c. Pot semna si stampila lucrari fara sa devin PFA ? Mentionez ca lucrarile sunt contractate de firma respetiva.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 08:32, 6 Noiembrie 2012
daca suntei angajat ,nu este nici o ilegalitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa am pfa cu norma de venit pt. topografie? ncozocea ncozocea Am terminat Fac de Constructii la Timisora prin 2004 si as vrea sa imi fac un Pfa pentru Proiectare cod Caen 7112 dar nu pot intra la Norma de Venit cu acest ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura pe documentatii cadastrale horatiu_dorin horatiu_dorin Buna ziua (si La multi ani daca va numiti Andrei/Andreea :D ) Nu sunt lamurit cu un lucru. Avem urmatoarele date: o firma autorizata sa execute lucrari de ... (vezi toată discuția)
Pot trece activitate secundara cod caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand i.i. ? dan.b dan.b Pot trece activitate secundara cod Caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand I.I. ? Am infiintata o intreprindere individuala cu cod Caen ... (vezi toată discuția)