avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plangere la asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plangere la asociatia de proprietari

buna ziua
am un salon de cosmetica la parterul unui bloc am toate actele necesare si acordurile vecinilor,functioneaza de 1 an si jum,dar acum cateva luni vecinul de langa a cerut sa nu mai fumeze lumea in fata salonului(mentionez ca intrarea este prin ext blocului) si balconul lui este chiar langa salon..pe timp de vara am trimis clientii in gradina,dar acum pe timp de iarna cand ploua sau ninge nu pot sa ii trimit tot acolo,si nu pot sta tot timpul la usa sa urmaresc cine vine cu tigarea de afara ,am luat scrumiera de la intrare ca asa au vrut ei,apoi a venit opc ul si a spus ca amenda e de 500 lei ca nu avem scrumiera,am pus o la loc si a inceput sa tipe in salon ca nu vor sa mai fumam acolo
acum administratorul blocului ne spune ca s a facut plangere la asociatia de proprietari pt suspendarea activitatii firmei deoarece fumam afara,,ce sa cred?
care are dreptate,poate sa suspende acticitatea firmei din cauza asta? ca deocamdata stiu ca fumatul afara nu e interzis..multumesc astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:11, 7 Noiembrie 2012
laura_laura96 a scris:
dar pe strada este voie sa se fumeze?

Nu. Pe strada nu este voie sa se fumeze. Exista si HCL (hotarari ale consiliului local) in acest sens cu amenzi aplicabile de politia locala, municipala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumat in scara blocului THEODORA30 THEODORA30 Buna seara,de ceva timp in blocul unde locuies chemam pompierii cam o data la 2 zile,cineva fumeaza la ghema si nu stinge tigara,fiind un bloc cu ... (vezi toată discuția)
Noua lege a fumatului și fumatul pe casa scării nicsarbu nicsarbu Bună ziua, aș dori să știu dacă legea antifumat care intră în vigoare luna viitoare interzice fumatul pe casa scărilor într-un bloc cu asociație de ... (vezi toată discuția)
Fumatul in spatiul public..ce inseamna asta?:) Kirano Kirano Va salut pe toti cu respect. Vreau sa stiu si eu ce reprezinta defapt aceasta lege http://www.dreptonline.ro/legislatie/legea_prevenirii_tutunului.php ... (vezi toată discuția)