avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... procura auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

procura auto

buna ziua. pentru a circula pe drumurile publice, nationale cu masina inmatriculata pe numele tatalui meu, este nevoie de o procura auto sau contract comodat? va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:37, 8 Noiembrie 2012
Daca veti circula o perioada mai lunga de timp este bine sa aveti o procura din partea acestuia, talonul masinii si asigurarea auto.
Contract de comodat
fiind vorba de un membru al familiei nu consider ca este nevoie de un contract de comodat sau o procura.
de regula astfel de documente se incheie atunci cand vehiculul este dat in folosinta pentru o perioada indelungata altor persoane decat membrilor familiei, de exemplu in regim taxi sau se incheie un contract intre o firma si o persoana fizica ori invers.
cum ar suna un contract de comodat in care un vehicul este pe numele sotului iar acesta este utilizat in cea mai mare parte de sotie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)
Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Fiscal auto Sxzilles Sxzilles Vreau sa cumpar o masina si as dorii sa stiu ce lege s-a dat in 2018. Precizez ca proprietarul nu are fiscal la masina,pot circula in continuare pe aceleasi ... (vezi toată discuția)