avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... procura auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

procura auto

buna ziua. pentru a circula pe drumurile publice, nationale cu masina inmatriculata pe numele tatalui meu, este nevoie de o procura auto sau contract comodat? va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:37, 8 Noiembrie 2012
Daca veti circula o perioada mai lunga de timp este bine sa aveti o procura din partea acestuia, talonul masinii si asigurarea auto.
Contract de comodat
fiind vorba de un membru al familiei nu consider ca este nevoie de un contract de comodat sau o procura.
de regula astfel de documente se incheie atunci cand vehiculul este dat in folosinta pentru o perioada indelungata altor persoane decat membrilor familiei, de exemplu in regim taxi sau se incheie un contract intre o firma si o persoana fizica ori invers.
cum ar suna un contract de comodat in care un vehicul este pe numele sotului iar acesta este utilizat in cea mai mare parte de sotie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)
Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Fiscal auto Sxzilles Sxzilles Vreau sa cumpar o masina si as dorii sa stiu ce lege s-a dat in 2018. Precizez ca proprietarul nu are fiscal la masina,pot circula in continuare pe aceleasi ... (vezi toată discuția)