avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Fiscal auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Fiscal auto

Vreau sa cumpar o masina si as dorii sa stiu ce lege s-a dat in 2018. Precizez ca proprietarul nu are fiscal la masina,pot circula in continuare pe aceleasi numere daca nu este instrainat pe talon?
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
Sxzilles, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sxzilles , utilizator 23:06, 16 Iulie 2018
Veți circula cu autoturismul în calitate de împrumutător...
.
Daca vanzatorul nu poate sa puna la dispozitie certificat fiscal fie nu figureaza drept proprietar al vehiculului fie este in evidenta cu sume cu titlu de restanta
Daca va asumati responsabilitatea sa circulati pe drumurile publice cu vehicul al carui proprietar nu sunteti ,automat va asumati si riscuri
Ce riscuri ?
Daca sunteti depistat in trafic conducand vehicul al carui proprietar nu sunteti,nu detineti procura sau contract de comodat de la proprietar,riscati sa va fie retinute documentele si placutele de inmatriculare
Și daca fac procura sau contract de comodat proprietarul nu se poate razgandii daca e samsar ceva si sa se duca la politie ca isi vrea masina inapoi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înmatriculare auto fără fiscal User96 User96 Salut ! Am o problema de curând am achiziționat o masina dar la finalizarea contractului de v/c nu am primit fiscal. Urmând in zilele următoare sa ma ... (vezi toată discuția)
Intrebare cirnu cirnu Bună seara,am și eu o întrebare dacă îmi cumpăr o mașină și o trec la impozit pe sectorul de care aparțin și circul cu autovehiculul tot pe numele ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto SDENYS23 SDENYS23 Bună șeara am și eu o întrebare am cumpărat o mașină acum 2 ani dar nu am reușit sa o trec pe numele meu mai pot circula cu ia după noua lege?? (am ... (vezi toată discuția)