Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
as avea si eu nevoie de sfaturile dumneavoastra intr-o executare silita.
sunt parte intr-un proces in care suntem mai multi creditori si debitori.
am cerut si eu investirea hotararii cu titlu executoriu, finalizat cu succes.
am gasit pe internet un proces de incuviintare a executarii demarat de un alt creditor implicat in proces. inainte de a demara si eu procesul de executare, am vrut sa ma informez asupra solvabilitatii debitorului, si am apelat la executorul care se ocupa de caz. din pacate nu am reusit sa aflu nimic de la el, referindu-se la secret profesional si conditionand aceasta informatie de demararea executarii prin el.
as vrea sa stiu daca exista reglementari in sensul asta, de a interzice divulgarea informatiei legate de solvabilitatea unui debitor?
in opinia mea asta se traduce in protejarea infractorilor.
Este o metoda prin care bej conditioneaza oferirea de informatii privitoare la solbilitatea debitorului,
conditionat de achitarea unui onorariu,in fapt legal solicitat avand in vedere ca si bej pentru a putea dispune execuitarea silita solicita autoritatii fiscale comunicarea bunurilor in evidenta debitorului
Daca insa bej are in executare acel debitor,dar refuza sa comunice date si altor creditori,se poate aprecia drept activitate la limita normelor in domeniu
Executare hotarare
Cristianna
Buna ziua!Am castigat un proces de recuperare debit,am investit hotararea cu formula executorie.Debitoarea inca nu a platit.Trebuie sa ma duc la executor sau ... (vezi toată discuția)