avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Executare silită Reluarea executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

Reluarea executarii silite

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu informatii privind procedura de reluare a executarii silite. Am primit de la executor proces verbal ca debitorul nu are bunuri urmaribile si mi s-a remis titlul executoriu.
Doresc sa reiau executarea si nu stiu daca mai este necesara o noua incuviintare a executarii sau pot face cererea catre executor iar acesta reia execuitarea in baza vechii incuviintari. Nu-mi este foarte clar: legea spune ca acea executare a incetat ceea ce in mod normal ar presupune reluarea procedurii de executare cu o noua incuviintare. Executorul spune ca nu, dar imi este frica ca ma voi trezi ca instanta va admite contestatia la executare...
Depuneti titlul executor daca ati descoperit alte bunuri ale debitorului . Incuviintarea se solicita doar daca ar avea loc in alta raza teritoriala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita kamy_dani kamy_dani as dori sa stiu daca se poate face o executare silita la 2 instante diferite (vezi toată discuția)
Incuviintarea executarii data de o instanta care nu este competenta Cabinet expert mediu Cabinet expert mediu Buna ziua, Care este calea de atac impotriva unei incuviintari de executare silita data de o instanta care nu are competenta sa o faca. Debitorul nu are ... (vezi toată discuția)
Procedura executare silita contract asistenta juridica toy_story toy_story Buna seara, Imi puteti spune va rog care cum se procedeaza daca se doreste recuperarea onorariului neachitat intr-un contract de asistenta juruduca? Ma ... (vezi toată discuția)