avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... procedura schimbare apel in recurs , drept penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

procedura schimbare apel in recurs , drept penal

buna ziua, as dori si eu sa stiu care este procedura schimbarii unui apel, in speta in care in pronuntarea din instanta de fond ( judecatoria ) in cazul art 192 al.2 cp,se mentioneaza cu apel, apoi dosarul fiind trimis direct la curtea de apel, si recalificat in recurs fara a se judeca, fara a se cita partile .

Alte discuții în legătură

Sentinta in fond funciar se ataca direct la curtea de apel? Balaurul Balaurul Buna ziua, Constat, pe site-ul Judecatoriei Valenii de Munte, ca \"[i]Respinge cererea ca neîntemeiată. Respinge ca neîntemeiată cererea intimatei ... (vezi toată discuția)
procedura penala marianavacaru marianavacaru in anul 2009 o judecatorie pronunta o hotarire intr-o cauza penala.Aceasta hotarire este atacata cu apel de catre parchet si de catre inculpati.Se judeca ... (vezi toată discuția)
Plangere rezolutie - cale de atac PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 Am o rugaminte. Clarificati-mi acest aspect: În urma cu un an am avut un proces in care contestam decizia Parchetului la Judecatorie. Mi-a fost admisa ... (vezi toată discuția)