avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce sa fac?

Buna ziua din nou,
Am un litigiu de munca si saptamana viitoare voi fi la a 3-a infatisarea in fata TB. Insa
Banca mi-a solicitat o intalnire pentru a discuta oprirea litigiului de munca si cateva variante cu cerintele mele sub conditia sa inchidem procesul. Inca ce ma mira pe mine este ca in continuarea litigiul merge, in sensul ca peste 2 saptamani voi avea din nou termen la litigiu cu interogatoriu si tot atunci si intalnirea cu Banca pentru discutii. Nu eram normal ca pe parcursul negocierii sa cerem suspendarea litigiului?
Cum as putea solicita instantei 2-3 amanari? As putea cu concediu medical sau ce altceva sa solicit? Si ce ati face dvs. in acest caz? Poate in asa fel scap de interogatoriu in fata instantei.
Multumesc frumos si numai de bine.
Cel mai recent răspuns: iosif.kramar , utilizator 15:23, 11 Noiembrie 2012
Se poate solicita instantei acordare unui nou termen pentru ca partile sa se poate intelege cu privire la obiectul litigiului sau de ce nu incetarea acestuia ...
Multumesc frumos. daca va fii asa, cu siguranta vom petrece asa cum am mai promis. Sa dea Domnul.
In practica, instantele de judecata pot acorda un nou termen partilor in vederea incheierii unei tranzatii prin care se poate solutiona litigiul dintre acestea ... daca la termenul urmator partile nu depun tranzactia - invoiala partilor - pentru ca instanta sa ia act de aceasta invoiala, atunci instanta va trece la solutionarea litigiului
Ok si inca o data multumesc frumos. Sa dea Domnul!
Numai de bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un litigiu de munca se poate incheia prin intelegerea partilor? alina.l alina.l Intentionez sa cer in instanta acordarea salariilor compensatorii neacordate de catre firma la care am fost angajata,si ma gandesc ca la vederea citatiei imi ... (vezi toată discuția)
2 intrebari iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune :) multumesc tuturor pentru sfaturile si ideile de pana acum! in prezent am 2 INTREBARI legate de cazul meu pe scurt : 1. in cazul meu, sunt ... (vezi toată discuția)
Actiunea de divort ContSters67939 ContSters67939 Am inaintat actiunea de divort. Am cerut doar desfacerea casatorie ( de comun acord)i. Am primit ulterior informatia ca as fi putut sa cer si rezolvarea ... (vezi toată discuția)