avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Banner electoral pe fatada blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Banner electoral pe fatada blocului

La noi pe fatada blocului a aparut un banner electoral , am sunat presedintele sa o intreb cat a iesit din afacerea asta si am primit raspuns ca la parterul blocului este un spatiu comercial care nu a fost utilizat demult a fost inchiriat de un candidat la parlamentare care a afisat pe suprafata blocului intre parter si etajul unu un banner electoral de un metru inaltime si patru lungime .
Intrebarea este avea dreptul sa afiseze acel banner fara un contract de publicitate cu asociatia ?
- si c-am cati lei se ia pt. acel banner ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:02, 13 Noiembrie 2012
Ce va opreste sa-l puneti la punct?
Dati-i jos bannerul si cereti-i chirie pentru perioada campaniei electorale daca vrea sa si-l monteze din nou.
Nu inteleg de ce sunteti timizi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord asociatie proprietari pentru amplasare banner in dreptul apartamentului ClaudiuCloud ClaudiuCloud Buna ziua, Dorim sa aplasam un banner pe fatada blocului, in dreptul apartamentului unde avem inchiriat spatiul de birou (balcon, colt bloc, fata ... (vezi toată discuția)
Taxa afisaj, publicitate cristina_71 cristina_71 Buna ziua. Am doua intrebari. O persoana care posteaza un banner cu scop de reclama/publicitate pe fatada unui bloc, de unde are nevoie de autorizatie : de la ... (vezi toată discuția)
Amplasare reclame pe fatada imobilului Rusty Rusty La parterul blocului este un magazin care a amplasat pe fatada blocului reclame luminoase si sigla (logo+banner) fara acordul asociatiei de proprietari. ... (vezi toată discuția)