avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Diaspora Belgia
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Diaspora Belgia

Avem deosebita onoare sa va invitam joi, 15 noiembrie 2012, cu incepere de la ora 18:30, la o dezbatere despre “Implicarea Diasporei in dezvoltarea Romaniei”.

Evenimentul se va derula in incinta Parlamentului European de la Bruxelles si ii va avea ca invitati pe Victor SOCACIU (deputat PSD), Cristian DAVID (senator PNL) si eurodeputatul Ciprian TANASESCU.

Va rugam sa confirmati prezenta la eveniment pe email la dan.luca@psdbruxelles.eu (mentionati numele complet si data nasterii) pana pe 8 noiembrie.
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:51, 12 Noiembrie 2012
azi suntem in 12 noiembrie... si daca am vrea tot nu putem veni ca a trecut termenul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)
Ziua mondiala a cartii si a dreptului de autor Talk Partners Talk Partners Dragi prieteni, Pe 23 aprilie este Ziua Mondiala a Cartii si a Dreptului de Autor, ocazie cu care voi organiza prima Conferinta Nationala a Editorilor din ... (vezi toată discuția)
Ziua europeana a concurentei si competitivitatii in romania – ed. iv dumitru2000 dumitru2000 Am gasit pe net urmatorul anunt intersant: "ZIUA EUROPEANA a CONCURENTEI si COMPETITIVITATII in Romania – ed. IV Palatul Parlamentului, 6 Noiembrie ... (vezi toată discuția)