avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incercare concediere abuziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incercare concediere abuziva

Buna ziua! In luna nov2008 am primit de la angajator oferta de desfacerea cim cu acordul partilor in sch 1 sal compensatoriu. Am refuzat. Nu pot desfiinta postul, asadar au incercat desfacere disciplinara. Am fost chemat la cercetare in data de 07.01.2009. Nu au putut dovedi acuzatiile aduse, au dat decizie de suspendare cercetare fara aplicarea de sanctiuni.
Au angajat alta persoana pe aceeasi functie si acum mi-au trimis un email sa ma prezint sa predau tel+laptop+etc. (precizez ca ma aflu in concediu acum)
Trebuie sa ma prezint sa le predau sau astept sa emita o decizie si sa mi-o comunice?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 30 Ianuarie 2009
Cred ca este mai bine ca predarea bunurilor sa se faca in baza unei decizii a conducerii societatii si nu in baza unui e-mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare pe un post inferior kszabo1979 kszabo1979 Buna ziua As fi recunoscatoare daca m-ar putea ajuta cineva in poblema urmatoare: Sunt angajata la o firma de 10 ani in functie de sef birou export / ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim in concediu de odihna si dupa aprobarea incetarii cim prin acordul partilor mmaria mmaria Un director, prin presiuni efectuate asupra lui a fost fortat sa formuleze cerere de incetare a CIM prin acordul partilor la o anumita data. Pana la data ... (vezi toată discuția)
Cercetarea disciplinara la detasati dijmarescu dijmarescu Buna, Va rog o solutie, In cazul savarsirii unor abateri disciplinare de catre detasati, cine face cercetarea disciplinara? Imi puteti spune, va rog:help: ... (vezi toată discuția)