avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... consum alcool si tigari in jurul scolilor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

consum alcool si tigari in jurul scolilor

care sant legile care reglementeaza la ce distanta de o scoala se poate comercializa alcool si tutun?
Cel mai recent răspuns: armo , utilizator 07:20, 15 Noiembrie 2012
Legea nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun
Art. 3
(71) Se interzice comercializarea produselor din tutun in unitatile economice situate in incinta si la o distanta mai mica de 50 metri fata de orice punct de acces in spitale si unitati de invatamant, cu exceptia unitatilor de invatamant superior. Distanta se va masura pe lungimea drumului public.
multumesc mult , dar pentru alcool exista asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzarea de alcool in parcuri chiosc Alex b1 Alex b1 Buna ziua În curând urmează să iau un mic chioșc in parcul unui oras unde se vinde vata si floricele. Întrebarea mea este daca pot vinde si băuturi ... (vezi toată discuția)
Rog urgent raspuns, are legatura cu scoala lilicrin lilicrin Nu stiu unde exact se incadreaza acest subiect dar eu il postez aici. Niste parinti din zona m-au rugat sa ma interesez ce pot ei sa faca pentru a stopa ... (vezi toată discuția)
Vanzare alcool si tutun langa gardul scolii alina_maxim alina_maxim Buna ziua, La intrarea in curtea unui liceu cu internat din Iasi s-a deschis recent un magazin care vinde (printre altele) alcool si tutun inclusiv ... (vezi toată discuția)