avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... clarificare incadrare in grad functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

clarificare incadrare in grad functionar public

Sunt functionar public incadrat ca inspector clasa I, gradul profesional asistent, gradatia 4. As dori sa stiu care este clasa de salarizare si coeficientul de ierarhizare corect al incadrarii conform Legii nr.284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, si care ar fi salariul meu de baza . Doresc raspuns deoarece eu sunt incadrata intr-un fel iar la alte primarii cu aceeasi incadrare au alt coeficient de ierarhizare si alta clasa de salarizare, ca atare si alt salar. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: anamaria_lorincz , utilizator 08:32, 15 Noiembrie 2012
Salarizarea d.voastra deprinde de vechile trepte de salarizare pe care erati la momentul apartiei 284/2010. inspector, clasa I, grad profesional asistent ( treapta 1,2 sau 3).
Coeficient de ierarhizare depinde si de unitate: locala, de stat sau teritoriala.
Clasa se stabileste in functie de coeficient si de gradatie.
Locala: = 35 si 2.32 ( coeficient 27 si gradatie vechime 8 clase)
teritoriala = 42 si 2.75 ( coeficient 34 si gradatie vechime 8 clase)
De stat = 50 si 3.35 ( coeficient 42 si gradatie vechime 8 clase)
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce coeficient de ierarhizare ar fi trebui sa obtin dupa examenul de promovare TEOMIR TEOMIR Sunt functionar public. Am sustinut examenul de promovare pentru Inspector principal din gradatia 5, treapta II, clasa 43 (vechime totala in munca 29 ani, din ... (vezi toată discuția)
Functionar public Sorin_i Sorin_i In anul 2010 am fost consilier superior clasa I, treapta 2, gradatia 5. In data de 1.06.2012 am trecut consilier superiar clasa 59, gradatia 5. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)