avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare teren

Bunaz iua,

am o mare rugaminte daca ma puteti ajuta cu o informatie. As dori sa cumpar o casa si teren la tara, pentru desfasurarea unei activitati de productie in domeniul agricol. Ce as vrea sa stiu este, la ce anume sa fiu atenta, ce documente trebuie sa cer vanzatorului pentru a verifica starea juridica a casei si terenului. Nu as vrea sa ma trezesc cu probleme ulterioare maia les ca doresc sa si fac o investitie acolo.

Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Thora , utilizator 22:13, 14 Noiembrie 2012
nu ma apoate ajuta nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare vanzare-cumparare casa autogeneral autogeneral Buna ziua. Am o mare rugaminte : In curand, voi cumpara o casa la tara. Ideea e ca nu stiu deloc la ce sa ma astept si nici ce acte sa cer de la vanzator, ca ... (vezi toată discuția)
Constructie casa specific ferma viticola in extravilan filipopr filipopr Detin in propietate 7 hectare de vie in extravilan si doresc sa construiesc o casuta acolo dar nu de locuit si nici de vacanta pt ca detin una in localitatea ... (vezi toată discuția)
Proces uzucapiune popagabi popagabi buna seara, doresc sa deschid un proces de uzucapiune pe un teren vecin casei mele ce il ingrijesc de peste 30 de ani,si am nevoie de o informatie,si ... (vezi toată discuția)