Buna ziua, sunt nou in acest forum si as avea o intrebare...in pe la sfarsitul lui martie anul curent am avut niste probleme ka locul de munca..gestiune comuna si toata lumea stie cam ce inseamna acest lucru..mi am dat demisia ,dar greseala mea a fost ca demisia a fost doar verbala sefului meu nimic scris pe negru pe alb,iar el m a concediat cu art 61 lit A.El sustine ca mi a trimis prin mandat postal aceasta decizie de concediere,dar eu intre timp mi am schimbat domiciliul, el stiind acest lucru,dar greseala fiind tot a mea pentru ca oficial eu nu i am dat nici un act.Astazi avand nevoie de decizia de incetare a muncii am apelat la el sa mi o elibereze si am aflat cu stupoare ca de fapt a fost o decizie de concediere si cu lit A adica abateri repetate sau grave, insotita de doua declaratii de la 2 colegi de servici, la care eu nu am acces pt a vedea exact motivul invocat de angajator.Intrebarea mea este daca se poate schimba ceva ,adica daca angajatorul se duce la revisal se poate remedia ceva?Unde ma pot adresa pentru a schimba aceasta decizie de concediere, ce se poate face?
Va rog din suflet ,sunt disperat!!
Daca procedeaza asa ...poate primi amenda?asta ma intereseaza pt ca si amenda nu mi pot permite sa o platesc si asa este o cheltuiala destul de mare...greseala este a mea...platesc...dar amenda chiar nu mi pot permite...
Noi nu am dat nici o identitate, nici a noastra nici a lui sau a firmei, nu am facut nici o petitie scrisa....si la controlul de la itm pe ce motiv ar fi pasibil de amenda?