avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sistarea furnizarii apei potabile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sistarea furnizarii apei potabile

buna ziua!
de ieri mi s-a intrerupt apa potabila la baie de catre asociatia de proprietari deoarece vecina de sub apartamentul eu s-a plans ca ii curge apa de la mine, desi mie nu imi curge pe nicaieri. deoarece am preluat apartamentul de la fostul sot cu datorii ,nu sunt cu intretinerea la zi,asa ca daca ma duc sa vb cu ei vor spune ca am si restante si ca au dreptul sa imi opreasca apa.
Intrebarea ea este urmatoarea: cine trebuie sa sisteze alimentarea cu apa potabila? societatea comerciala care o furnizeaza sau asociatia de proprietari? sau ambele?
Cel mai recent răspuns: Doridorina , utilizator 11:14, 26 Aprilie 2018
apa s-a oprit pe motiv ca ar pica la cineva in casa. astazi a venit si vecinul de alaturi, s-a schimbat teava,dar apa este tot oprita.
eu stau la etajul 4 iar apa s-a oprit de la etajul 3,nu sub ap meu, ci de alaturi, acel apartament fiind nelocuit si avand ca proprietar pe fiul presedintelui de asociatie. desi mi s-a spus ca s-a oprit apa pt ca ii curgea vecinei de sub mine in baie, acum dupa ce tot eu am platit pt reparatii,mi s-a spus sa platesc si restanta ca sa am si apa. de asemenea, d-a administrator nu doreste sa imi dea nici o situatie solicitata de mine din care sa reiasa ce datorii a lasat fostul sot, aceasta fiindu-mi ceruta de executorul judecatoresc. dupa partaj s-a stbilit ca trebuie sa ii dau o anumita suma fostului sot, iar executorul judecatoresc mi-a spus ca din aceasta suma trebuie sa scad datoriile pe care el le-a lasat aici. d-na administrator refuza sa imi dea si aceasta situatie pe motiv ca nu sta dansa sa calculeze pt toti cei care"' au chef sa se desparta si sa se imparta"
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2012
nicoleta15, utilizator
Platiti administratorul ca sa va calculeze, sa extraga situatia debitelor dumneavoastra daca nu reusiti sa va dati seama citind lista de plata afisata luna de luna.
Buna ziua!
In scara in care locuiesc,de o saptamana,s a sistat apa deoarece o familie e rau platnica. Cei de la Apa Prod au venit,au luat apometrul si nimeni nu mai are apa. Ce se poate face si daca stiti cumva daca e legal ca noi sa nu avem apa,cei cu datoriile la zi!? Mentionez ca asociatia de proprietari nu a facut altceva decat sa solicite celor de la Apa Prod sa vina sa "ridice"apometrul!
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2018
Doridorina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire apa DoruTudor DoruTudor Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje cu 88 de apartamente. Am avut nenorocul de a locui perete in perete cu un vecin rauplatnic. Nu locuiesc de mult ... (vezi toată discuția)
Vecinul de sub mine mi-a oprit apa. zaira_simona zaira_simona Locuiesc la bloc si vecinul care locuieste sub apartamentul meu , mi a oprit furnizarea apei potabile prin obturarea conductei.Nu stiu cui sa ma adresez pentru ... (vezi toată discuția)
Restantele & apa BuzaianuArgi112 BuzaianuArgi112 Din cauza restantierilor, vor sa opreasca apa si sa puna canal in curtea blocului , si asa sufera si cel care are plata la zi. comitetul a hotarit sa ne ... (vezi toată discuția)