avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cadouri si premii in campania electorala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cadouri si premii in campania electorala

Buna ziua,

Am observat ca Legea Electorala este destul de ambigua la art. 111. Este precizata notiunea de cadou simbolic, fara a i se preciza insa valoarea. Exista totusi o situatie, care nu este prevazuta in lege - in situatia in care un anumit partid organizeaza o competitie sportiva in timpul prezentei campanii electorale, are dreptul sa inmaneze castigatorilor premii inscriptionate cu insemnele partidului si cu indemnul la vot pentru partidul respectiv? Daca da, sub ce forma pot fi acele premii si de ce valoare maxima?
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 19:09, 15 Noiembrie 2012
Parca notiunea de "cadou simbolic" se referea la produse cu valoarea de maxim 10 ron.....
Am cititi asta aici, intr-un articole de pe avocanet: www.avocatnet.ro/content/art...

Nu stiu la faza cu concursurile.....stiam eu ca romanii sunt inventivi :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Va convinge campania electorala? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Cat de mult conteaza campania electorala? Exista nehotarati care se uita la un spot electoral si care pot fi ridicati in duminica alegerilor de pe canapea pt. ... (vezi toată discuția)
Transformarea dreptului de a vota in obligatia de a vota – ati sustine un proiect legislativ in acest sens? Ares-3 Ares-3 Sustin cu toata convingerea o initiativa legislativa care sa duca la transformarea dreptului de a vota in obligatia de a vota: ... (vezi toată discuția)