avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitatea firmelor de paza si protectie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitatea firmelor de paza si protectie

Ce acte trebuiesc intocmite pt. ca contabilitatea firmei sa fie in regula? Sunt incepator si nu prea am idee de unde sa incep.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:57, 15 Noiembrie 2012
Registrul jurnal, registru inventar, fisa mijlocului fix, bon de consum, fisa de magazie, registru de casa, chitantier, borderou de achizitie, facturier.


Acum depinde si de activitatea pe care o desfasurati. Puteti oferi servicii de paza la diferite obiective. Trebuie sa existe un registru in care sa se consemneze predarea-preluarea obiectivului respectiv. Apoi puteti asigura servicii de paza si de transport valori. Situatia este diferita, in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitatea la o intreprindere individuala aamelia22 aamelia22 1. La achizitia stampilei se face NIR cf facturii apoi Bon de consum si se deschide o fisa evidenta obiecte de inventar? 2.pentru registrele contabile(Reg ... (vezi toată discuția)
Documente necesare functionare intreprindere individuala -service calculatoare si gsm Dl_Sandu Dl_Sandu Care sunt documentele contabile obligatorii ce trebuie intocmite de o Intreprindere Individuala -service calculatoare si telefoane,neplatitoare de TVA,fara ... (vezi toată discuția)
Completare in registrul inventar si in fisa mijlocului fix LuceNera LuceNera Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA platitoare de TVA cu codul CAEN 4791 pentru un magazin online cu produse pentru animale (petshop). Pe scurt ... (vezi toată discuția)