avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Definitie expertiza MLPAT
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Definitie expertiza MLPAT

Desi cunosc faptul ca MLPAT este o acreditare din partea ministerului a expertilor tehnici ma intereseaza foarte tare urmatoarele:
- etapele expertizei pentru stabilirea stabilitatii si rezistentei constructiei
- se folosesc sau nu aparate care sa determine gradul de rezistenta seismica
- se iau probe de beton din fundatii , stalpi , grinzi etc?
- se cere sau nu studiul geotehnic

Mi-ar face mare placere si m-ar ajuta enorm daca cineva care s-a lovit de astfel de expertiza m-ar ajuta cu niste lamuriri.

va multumesc mult =D>
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:56, 16 Noiembrie 2012
Intrati pe site-ul MLPAT si la capitolul legislatie, cautati Procedura de efectuare a unei expertize tehnice la ctii. Puteti intra si pe google.
Tot pe site-ul MLPAT veti gasi o lista cu experti tehnici autorizati, pe judete. Contactati un expert tehnic din orasul dvs., solicitati-i o consultatie si va veti lamuri direct de la sursa.
Fiecare expert va proceda in functie de intrebarile la care trebuie sa raspunda, tinand cont de procedura legala si folosind toate echipamentele tehnice de care este nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recompartimentare / amenajare apartament - e necesara autorizatie? vch2009 vch2009 Buna ziua, Vreau sa renovez apartamentul si sa mut o usa interioara cu doi metri mai incolo pe perete(peretele nu este de rezistenta). Usa va fi pe ... (vezi toată discuția)
Cine poate efectua o expertiza judiciara prin care se stabileste care este valoarea de consolidare a unei fundatii la imobil? TDorina TDorina Intr-un proces s-a dispus efectuarea unei expertize judiciare pentru a se stabili care este valoarea de consolidare a unei fundatii la imobil. Poate un expert ... (vezi toată discuția)
Decupare gol de usa in perete de rezistenta - bloc pe cadre de beton CristiACB CristiACB Buna ziua. Sunt presedintele de Asociatie al unui bloc cu 10 etaje. De curand la etajul 6 al blocului s-a mutat cineva care a dat jos de pe pereti tot ce a ... (vezi toată discuția)