avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce inseamna vatamare corporala?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce inseamna vatamare corporala?

Buna ziua am si eu o nelamurire.. M'am rasturnat cu masina, dar nu am avut victime, eram singura, mergeam regulamentar, dar a fost un moment de neatentie. Apoi dupa 2 zile am fost la politie si am facut o declaratie. dupa ce am scris datele si am facut descrierea, mi s'a spus sa scriu in felul urmator: "S'a intocmit dosar penal pentru infractiune si vatamare corporala" ce inseamna acest lucru?
Dosar penal pentru vatamare corporala se deschide atunci cand dvs. in calitate de conducator al unui autovehicul produceti un accident in urma careia cel putin o persoana a suferit vatamari corporale. politistul v-a indus in eroare. Faceti sesizare la procurorul de caz aratand situatia ca nu au existat victime si rugati-l sa rezolve cat mai repede posibil cauza. Solutia nu poate fi alta decat NUP.
Daca nu aveti incheiata o asigurare CASCO reparatia autoturismului va priveste.
In caz de accident cu vatamare corporala se face dosar penal indiferent ca sant sau nu implicate si alte persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata casco Parazitu Parazitu Buna ziua, saptamana trecuta am avut un incident in trafic: am lovit un caine, iar dupa impact m\'am panicat si am tras de volan, intrand intr\'un autoturism ... (vezi toată discuția)
Daune vatamare corporala GFC GFC In 07.03.2014 am avut accident auto. In urma contactarii unei bacterii din spital jud. (spitalizare in urma acc. 07.03-17.03 pe chir tor) am fost internata ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca alexbest alexbest persoanele aflate intr-o masina care are doar rca pot fi despagubite in vreun fel ? (vezi toată discuția)