avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... achizitii publice
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

achizitii publice

In sistemul bugetar trebuie 3 oferte pentru orice achizitie publica, indiferent de suma???...Sunt proaspat angajata ca administrator financiar la o scoala si nu gasesc nici o baza legala unde este specificat acest aspect.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rambela , utilizator 15:50, 14 Februarie 2013
In Hotararea 568/1998, art.3.5 pentru modificarea Regulamentului privind organizarea licitatiilor pentru achizitiile publice de bunuri si de servicii
Numărul de ofertanţi selecţionaţi trebuie să fie de minimum 3 (trei).



Ma refer la achizitii directe gen furnituri de birou in valoare de max.100-200 lei.Multumesc.
Necesarul de consumabile se centralizeaza periodic in vederea intocmirii sau rectificarii programului anual de achizitii publice. Analiza estimarilor si referatelor de necesitate aprobate stabileste|:
- gradul de prioritate ale acestor necesitati
- necesitatile obiective de produse, de lucrari si de servicii.

In speranta ca voi primi un raspuns,

1. O societate la care statul este actionar minoritar e obligata sa faca achizitii in baza OUG 34/2006?

2. Pentru estimarea valorii contractului trebuiesc cerute cel putin 3 oferte? Unde este prevazuta aceasta cerinta?

Cu stima,
Conform oug 34/2006 cu modif si completarile ulterioare autoritatile contractante trebuie sa faca achizitii.Autoritati contractante sunt cele care indeplinesc conditiile art.8 din OUG 34/2006 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remunerare membrii comisiei de atribuire mefistos mefistos Buna ziua As dori sa stiu daca OUG 34/2006 sau HG 925/2006 face vreo referire la remunerarea membrilor comisiilor de licitatie publica sau daca lasa la ... (vezi toată discuția)
Achizitii directe pe proiect posdru carmenbucur carmenbucur O insitutie publica, partener intr-un proiect POSDRU trebuie sa faca achizitii de produse si servicii ale caror valori sunt sub pragul de 30 000 euro. Conform ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa de la o firma neplatitoare de tva cameliapstl cameliapstl buna ziua am si eu o mare nelamurire exista un contract de servicii intre o institutie publica si o firma neplatitoare de TVA; valoarea contractului a ... (vezi toată discuția)