avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor!!! Nelamuriri la Legea 116/2002
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor!!! Nelamuriri la Legea 116/2002

M-am angajat la o societate in baza legii 116/2002 prin care timp de 2 ani societatea primeste de la bugetul asigurarilor de somaj contravaloarea salariului meu de incadrare. Care sunt posibilitatile prin care as putea renunta la acest loc de munca pana la implinirea celor 2 ani conform conventiei incheiate pentru o oportunitate in alta parte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 19 Noiembrie 2012
Din cate inteleg in leged, incetarea raportului de munca dintre angajatorul de insertie si beneficiar are loc la data expirarii contractului de solidaritate, legea neprevazand si alte situatii sau situatii expuse de dvs in mesajul initial.
dar conform legii daca eu mi-as da demisia ce s-ar intampla?
Asa cum v-am spus , atat Legea cat si Normele de aplicare a Legii nu prevad o solutie in cazul expus de dvs ...
Pentru a va lamuri mai sigur adresati-va Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare somer ovidiu64 ovidiu64 Doresc sa-mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca un viitor angajat ca firma angajatoare sa beneficieze de subventiile prevazute la Legea ... (vezi toată discuția)
Consecintele demisiei ok_violette ok_violette Fiti amabili si spuneti-mi ce consecinte urmeaza sa suporte un angajat (atat financiare cat si legale) daca isi prezinta demisia dintr-un contract de munca pe ... (vezi toată discuția)
Baza de calculul cas, somaj inlineasofa inlineasofa Care sunt solutii legale pentru o societatea comerciala de a diminua baza de calculul a CAS Angajat, CAS Angajator, Somaj Angajat, Somaj Angajator si Sanatate ... (vezi toată discuția)