avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proba sms in dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proba sms in dosar penal

Buna ziua!
Se poate admite ca proba in penal SMSuri forwardate ca e-mail si apoi listate (ma refer strict la listare dat fiind ca aceasta forma mi se pare f usor alterabila)?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters257745 , utilizator 16:59, 20 Noiembrie 2012
fals. la terminarea urmaririi penale, daca esti invinuit esti chemat la parchet si ti se arata dosarul. Se face un proces verbal de prezentare a materialului de U.P., esti intrebat daca doresti probe noi iar dosarul se trimite in instanta
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2012
kisso, utilizator
Daca ati pierdut din vedere am intrebat daca o proba aparent acceptata ca atare de procuror poate rezista in instanta dat fiind ca pare foarte usor alterabila.

Editat de moderator : pct. 2.1 , 2.2 din regulamentul de postare.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materialul de urmarire penala maite21 maite21 As dori sa stiu ce se intampla in situatia in care se constata, in cursul judecatii, ca nu a avut loc prezentarea materialului de UP ? Instanta va proceda ea ... (vezi toată discuția)
Studierea dosarului de urmarire penala de catre aparator Cristian501 Cristian501 Solicitarea aparatorului de a studia dosarul de u.p, se poate face si la organul de cercetare penala sau la procuror? Aceasta operereaza de drept prin ... (vezi toată discuția)
Acte de urmarire penala ionu roman ionu roman as avea o nelamurire! ce inseamna atunci cand avocatul primeste de la procuror prin fax o hartie prin care spune ,, in respectivul dosar se efectueza acte de ... (vezi toată discuția)