Dvs. ati spus ca asociatia nu este obligata sa imi aduca mie container si aici va contrazic, pentru ca il poate aduce la cererea locatarilor, conform celor spuse de cei de la Urban. Daca vrea il poate aduce... daca nu vrea nu-l aduce. Nu costa nimic. Problema e doar sa vrei sa faci ceva.
Nu ma puteti contrazice, eu zic mai bine sa cititi
Legea 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si H.G. 1588/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 230 si daca gasiti in atributiile comitetului, comisiei de cenzori, administratorului sau a cui vreti dumneavoastra din condominiu ca trebuie sa va puna la dispozitie container sau sa se ocupe de problemele STRICT personale ale locatarilor, eu va dau dreptate, dar sa imi spuneti ce v-au transmis niste "neica nimeni" de la firma de salubritate este chiar de ras. Atentie, cei de la URBAN nu fac legea intr-un condominiu, ei se ocupa cu ridicarea gunoiului, nu ei stabilesc atributiile administratorului sau a presedintelui!! Ei nu au stiut cum sa va dea papucii si i-ati crezut, sunt foarte curios daca cineva va aduce container gratuit.
Sa presupunem ca acel condominiu are 50 de apartamente si fiecare vrea sa renoveze, cum rezolva administratia cu gratuitatea, ori pentru unii este muma, iar pentru altii ciuma??
In cazul in care aduc eu container imi spuneti pe spatiul cui il depozitez?
Nu este treaba dumneavoastra pe ce spatiu se depoziteaza, trebuie sa faceti contract (DAR COSTA BANI!!!!), iar de adus, pozitionat si ridicat se ocupa firma de salubrizare, poate il pun pe bloc, ce treaba aveti dumneavoastra, nu sunteti nici director, nici salariat, la aceea firma, sunteti DOAR beneficiar!!
Indiferent cum vreti sa faceti sa stiti ca totul costa, nimic nu este gratis, stiu ca ati vrea sa aveti container gratuit si dupa ce va vedeti "sacii in caruta" sa afirmati : "I-am pacalit si pe prostii astia din administratie".
Nu vreti sa faceti un exercitiu si sa va puneti in situatia celor pe care ii aratati cu degetul (presedinte si administrator) si pe care ii fortati sa faca ilegalitati?