avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Buna ziua,

De curand am achizitionat un autoturism din Germania si am platit taxa de poluare care a fost de 1255 ron.Am luat legatura cu un domn avocat dar in urma discutiilor purtate cu dansul sunt complet derutata. Domnul avocat imi percepe un onorariu pe care dansul spune ca nu-l va depune la dosar si nici alte taxe pentru ca statul roman '' plateste numai taxa auto nu si cheltuielile de judecata''iar in instanta ma voi reprezenta singura...................Nu stiu daca nu cumva in recuperarea acestei taxe nu ma rup mai rau decat sa ma carpesc sau nu am nimerit avocatul care trebuie.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 11:22, 21 Noiembrie 2012
din cate inteleg eu, dl avocat va redacta actiunea iar dv o veti sustine. cat despre cheltuielile de judecata, daca se solicita se obtin. puteti insista ca dl avocat sa va si sustina actiunea, insa aceasta presupune sa suplimentati onorariul avocatial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare mosuxl mosuxl am o masina cu motor de 3000 daca dau statul in judecata pentru k taxa e abuziva si e exagerat de mare am vreo sansa sa cistig procesul si sa nu mai platesc ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, imi poate spune cineva daca exista niste limite legale pentru taxele percepute de avocati ? Unde le pot gasi ? Se poate cere oricat in baza unui ... (vezi toată discuția)
Cheltuiele de judecata koreh silvia koreh silvia Spuneti-mi va rog cat il costa pe fostul concubin cheltuielile de judecata pentru stabilirea pensiei alimentare,el fiind parat in acest proces,fetita noastra ... (vezi toată discuția)