1.In cazul cererii d emarire a pensiei alimentare se ia in consideratie ca salariu este grevat de alte datorii,respectiv rate,quantumul acestora fiind foarte aproape de intreg salariu,respectiv undeva in jur de 90% ?
2.La stabilirea sumei,quantumului pensiei se ia in considerare venitul cumulat al sotilor(casatoriti legal),mentionez faptul ca sunt la a 2 casatorie cu 1 copil...
3.In cazul in care instanta decide sa acorde marirea pensiei reclamantei,baza de calcul ramane tot 1/3 din salariu?
4.Care ar fi ordine in care se platesc aceste datorii?Pensie alimentara,rate,cos zilnic,etc...
Practic ,daca ar face asta as muri de foame si eu si sotia,avem foarte multe datorii.
As aprecia foarte mult un raspuns ,o parere.Va multumesc din suflet.
Ok, deci aproape jumatate din credite nu va privesc si totusi le-ati trecut la calcul inainte de copilul dv. Serios?
Va plangeti ca va intretineti 3 persoane cu 1000 de lei sau mi se pare mie? Ca, pe de alta parte, considerati ca din 200 de lei ii mai raman si mamicii copilului dv. cate ceva sa-si faca de cap...
Mergeti in Germania atunci, ca acolo mai aveati inca o pensie de intretinere de platit, separat, si mamei... daca nu va plac legile romane.
Legea romana nu va permite sa lasati samanta si sa fugiti, asa e; nu va permite sa spuneti ca abia va intretineti 3 persoane cu 1000 de lei si, pe de alta parte, celalalt copil se lafaie cu 200...
Ar trebui sa va fie rusine ca ati ajuns aici, sa va faceti planuri in care sa inte rate, rate, dar nu mancarea copilului dv.
Stiu ca adevarul supara pe om, dar eu n-am observat in nici un raspuns limbaj de mahala.
In Germania, sotul divortat are obligatia de intretinere si pentru copil, si pentru fosta sotie, asta e realitatea.
Conform legilor romane, dumneavoastra trebuie sa platiti copilului maxim 16,5% din salariul net, dar puteti plati si mai mult daca doriti.
Exprimarea dvs. a fost un pic pe langa logica, afirmand ca nu va descurcati 3 persoane cu 1000 lei, dar presupuneti ca mama copilului impreuna cu copilul se descurca din 200 :-/
Pensie alimentara
chick
Buna ziua. Sunt intr-un proces de divort cu copilul minor acum am probleme la pensia alimentară,am un venit net lunar de 1800 ron.cit îi revine pensia ... (vezi toată discuția)