avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale licitatii publice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

licitatii publice

Buna seara ,
Am participat la o licitatie publica , un proiect complex cu lucrari de drumuri,retele electrice,retele de telecomunicatii, retele de gaz,retele de apa si lucrari de cale ferata. Ne-am asociat 3 dintre participanti iar ceilalti 3 au fost subcontractanti si terti susinatori cu lucrarile similare.( fiecare dintre acestia executand integral o parte din lucrare )
In fisa de date era specificat art 44 din OUG 34-ca modalitate de participare in asociere.
Ne-au descalificat pe motivul ca nu indeplinim cerintele minime privind-experienta similara ; ISo , si pentru faptul ca sunt 4 sustinatori pentru lucrarile similare , invocand ordinul 509/2011 - unde spun ei ca trebuie doar un tert sustinator pentru experienta similara, fara a preciza unde se spune ca subcontractantii nu pot prezenta experienta similara ,domeniul de activitate autorizat pentru partea din lucrare si sistemul calitatii solicitat ISo 9001 si Iso 14001.
Adica acestea nu se cumuleaza de la subcontractanti.
Anexa 2 din Ordinul 509 nu reprezinta actele care trebuie prezentate de participantii la licitatie?
Ce sanse sunt in cazul unei contestatii ?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Licitatii publice - participare in asociere ana2000 ana2000 Am participat la o licitatie publica , un proiect complex cu lucrari de drumuri,retele electrice,retele de telecomunicatii, retele de gaz,retele de apa si ... (vezi toată discuția)
Iso subcontractant ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Cerinta din Fisa de date este \\"[i]Se va prezenta Certificat privind implementarea si mentinerea unui Sistem de management ... (vezi toată discuția)
Cerere de oferta neagumarius neagumarius Buna ziua. Ma intereseaza urmatorul aspect: am un srl si doresc sa particip la o cerere de oferta, pentru un contract de servicii. In fisa de date este ... (vezi toată discuția)