avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs parchet
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs parchet

cum /unde pot afla motivatia recursului facut de parchet? motivatia se publica si pe saitul ministerului de justitie ?
Cel mai recent răspuns: Robert Silbermann , Avocat 20:37, 23 Noiembrie 2012
In functie de situatia si complexitatea dosarului, recursul parchetului se face in scris( la dosar existand o copie a motivelor de recurs - de cele mai multe ori atunci cand se discuta fondul infractiunilor) sau se sustine oral in sedinta de catre procuror (pe starea de arest de ex)
Motivele de recurs ale parchetului le gasiti atasate la dosarul de la instanta care va judeca recursul. Puteti face xerox dupa acestea ca sa va puteti apara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea recursului intr-un proces penal moraru alexandru moraru alexandru conform c.p.p. motivarea recursului se depune la instanta cu cel putin 5 zile inaintea primului termen de judecare a acestuia. Daca nu am facut acest lucru mai ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare art.461cpp Corneanu Mariana Corneanu Mariana Buna seara Speta este cam asa: Inculpatul este judecat in lipsa condamnat, arestat in Italia, extradat, rejudecat, condamnat definitiv, i se face computarea ... (vezi toată discuția)
Sunt in termen sa sustin recursul declarat?? nicoleta_85 nicoleta_85 Am un dosar penal. este vorba de o intrerupere executare pedeapsa. Instanta de fond a respins cererea. Am declarat recurs a doua zi de la ... (vezi toată discuția)