avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie plata pentru un contract inexistent
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie plata pentru un contract inexistent

Buna ziua,

Acum 2 zile mama mea a primit la cutia postala o notificare de la RDS prin care este somata sa plateasca de urgenta o restanta.
Mama mea nu a avut niciodata contract cu RDS,. In 2008 a facut o cerere sa i se instaleze cablu tv, insa desi i s-a spus ca va primi raspuns in 30 de zile, nu au mai luat legatura cu ea si nu i s-a mai instalat nici un serviciu, asa ca mama si-a facut contract cu o alta firma.
Am fost ieri la Rds si le-am spus ca mama nu a incheiat nici un contract cu ei dupa acea cerere, insa mi-au spus ca ea figureaza in sistem ca avand contract din 2008, si sa fac o cerere prin care sa spun ca nu a beneficiat de serviciile lor, dar ca nu e sigur ca se va rezolva ceva.
Ce ar fi de facut?

Cel mai recent răspuns: marilyn31 , utilizator 21:18, 23 Noiembrie 2012
Cereti de la ei o copie conform cu originalul a contractului incheiat cu mama dvs..prin care sa faca dovada pretentiilor lor cu privire la plata sumelor notificatei prin somatie..sunt obligati sa va emita acest inscris. Veti verifica daca este semanta sau nu de mama dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contract rds! foxy03 foxy03 Buna ziua tuturor. Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Acum un an de zile an incheiat cu firma RDS un contract de furnizare a internetului, ... (vezi toată discuția)
Denuntarea unilaterala a contractului de prestari servicii bikeoholic bikeoholic Am facut un contract cu RCS&RDS pe 21.12.2009 urmand ca pe 15.01.2010 sa mi se instaleze serviciile pentru care am optat in contract, si anume cablu TV, ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)