avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... FUNCTIONARUL PUBLIC SI ALTE CONTRACTE DE MUNCA
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

FUNCTIONARUL PUBLIC SI ALTE CONTRACTE DE MUNCA

Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatoarea situatie. In prezent sunt personal contractual in administratia publica locala la serviciul proiecte (implementare proiecte din fonduri europene, etc). Am un PFA cu cod caen principal 7490 Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a. Mai am un contract de 2 h/zi incheiat cu un ONG pentru implementarea unui proiect pe POSDRU. Postul meu o sa fie transformat in functionar public. Mai pot sa pastrez PFA-ul si contractul cu ONG-ul?
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Infiintare_pfa razvan.vastea razvan.vastea Buna ziua, As dori sa infiintez un PFA care sa se ocupe cu servicii de consultanta in management (acordarea de consultanta in accesarea fondurilor europene). ... (vezi toată discuția)
Cod caen ralucel81 ralucel81 O societatea cu codul CAEN 749 (alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a) şi obiect principal de activitate: alte activităţi . - cod ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa IonD IonD Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: -sotul este licentiat in stiinte administrative, specializarea administratie publica, cu master financiar, si ... (vezi toată discuția)