avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita si urmarire pt datorii - in acelasi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita si urmarire pt datorii - in acelasi dispozitiv de sentinta

Urmare unui proces care a trecut toate fazele (fond.......contestatie in anulare) si prin care s-a dispus evacuarea unor rai-platnici s-a consumnat pana azi doar faza de evacuare silita ca atare.
Hotararea definitiva si irevocabila are si o parte "financiara" care cuprinde toate cheltuielile de judecata pe cele 4 sentinte.
Cum trebuie procedat pentru punerea in aplicare a acestei hotarari ?
Ce se poate face in cazul in care cei obligati la plata nu au pe ce sa fie executati (bunuri mobile/imobile, conturi, etc) ?
Exista o posibilitate de a-i actiona PENAL pentru nerespectarea hotararii?

Multumiri anticipate.
Debitorul insolvabil nu pateste nimic . Daca nu au bunuri sau venituri nu puteti executa cheltuielile de judecata sau daunele din hotararei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum se acorda daunele morale in cazul unei sentinte ... veronicam veronicam Buna ziua! Cum se acorda daunele morale in cazul unei sentinte civile definitive, dacă debitorul nu are nimic pe numele lui. Care este modalitate de punere ... (vezi toată discuția)
Daune cominatorii wap54 wap54 Dupa ce am obtinut hot. irevocabila si executorie, ANRP ne tot face contestatii in anulare, pentru ca tot urmeza un proces pe o astfel de contestatie, pot cere ... (vezi toată discuția)
Modalitati de executare a hotararii de partaj luana_m luana_m Buna ziua. In conditiile in care nu detin bunuri mobile si imobile,conturi sau alte venituri,cum ar putea sa ma execute fostul sot,daca castiga in instanta ... (vezi toată discuția)