avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire vatamare corporala, asigurator si asigurat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire vatamare corporala, asigurator si asigurat

In urma cu 2 saptamani, am avut un accident de circulatie, din care eu rezult ca parte vatamata. cu firma de asigurari am deschis dosar de dauna pt masina (dauna totala) si dosar pentru vatamare corporala. Intrebarea mea este: pot sa primesc despagubire atat de la firma de asigurari cat si de la persoana care a provocat accidentul?

va multumesc anticipat
Pt 70 de zile de ningrijiri medicale ar trebui sa vs judecați cu asigurătorul pt a obține o suma mai mare.Oricat ați obține în instanta vs fi mult mai mult decât oferta inițială...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediere penala, despagubiri feriha feriha Stie cineva sa-mi spuna daca... victimele unui accident rutier, cu paguba totala, care declara la politie ca nu are pretentii (nu face plangere penala) pierde ... (vezi toată discuția)
Dosar vatamare corporala si daune morale GFC GFC In data de 10.06.2014 am depus la societatea de asigurari EUROINS un dosar de dauna vatamare corporala si daune morale, urmand a fi contactata de la sediul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am fost parte vatamata intr-un accident rutier,fara ... cacenschivio_GL; cacenschivio_GL; Buna Ziua!Am fost parte vatamata intr-un accident rutier,fara vreo vina,fiind si accident de munca ,Masina a fost catalogata cu dauna totala,la licitatie mi ... (vezi toată discuția)