avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna Ziua!Am fost parte vatamata intr-un accident ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna Ziua!Am fost parte vatamata intr-un accident rutier,fara ...

Buna Ziua!Am fost parte vatamata intr-un accident rutier,fara vreo vina,fiind si accident de munca ,Masina a fost catalogata cu dauna totala,la licitatie mi s-a oferit un pret simbolic de 51 euro,am refuzat oferta,asiguratorul a stabilit ca pretul despagubirii sa fie 710 euro din care se scad cei 51 euro obtinuti la licitatie mi-au trimis o cerere de despagubire prin care sa fiu de acord cu suma data si sa nu mai am nici o pretentie nici de la vinovat ,nici de la asgurator,sunt parte vatamata cu fractura de bazin si fractura de sold,pina acum totalizez peste 60 de zile de ingrijiri medicale.In situatia data am luat epava de la sevice si am adus-o acasa cu incuviintarea inspectorului de daune.Pot radia masina de la primarie,politie in situatia de fata?Nu am acceptat nici o oferta de despagubire de la firma de asigurari .Multumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 3 August 2021
cacenschivio_GL;, utilizator
Cel mai recent răspuns: cacenschivio_GL; , utilizator 11:19, 17 August 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Însănătoșire grabnică!
Cele două despăgubiri se obțin separat ( daună pt. auto și daună pt. vătămarea suferită ), în două dosare de daune. Pentru mai multe sfaturi gratuite nu ezitați să ne contactați.

Alături de dumneavoastră,
Asociația Victimelor Fără Vină

~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala economica buna ziua mașina mea a fost evaluată ... Deluclau Deluclau Dauna totala economica Buna ziua Mașina mea a fost evaluată de asiguratorul vinovatului după accident la 19000 lei din care 15000 despăgubirea și ... (vezi toată discuția)
Despagubire dauna totala asiban raditalidia raditalidia Am o masina luata in leasing in anul 2007 , valoarea de noua a masinii a fost de 12000 euro . La incheierea politei casco de catre Asiban s-a facut o greseala ... (vezi toată discuția)
Dauna totala auto. buna ziua.in urma unui accident rutier eu ... Cristina377 Cristina377 Dauna totala auto. Buna ziua.In urma unui accident rutier eu fiind pagubitul, firma de asigurări a considerat dauba totala.Am primit oferta lor am acceptat ... (vezi toată discuția)