avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... al 2-lea loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

al 2-lea loc de munca

Lucrez in acest moment la un angajator cu capital de stat . Sunt in negociere cu un angajator privat. As vrea sa-mi pastrez locul de munca actual ,prin intrarea in concediu fara salariu ; pentru a avea o protectie in cazul in care viitorul angajator nu-mi va oferi un contract pe perioada nedeterminata ( dupa perioada de proba si primul contract care va fi pe perioada determinata de 90zile).
1.Ce ma sfatuiti sa fac?
2. Ar trebui sa-l instiintez pe cel de-al 2-lea angajator?
3. Ce probleme ar putea aparea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:05, 27 Noiembrie 2012
1. Puteti intra in CFP la primul angajator ...

2. Numai daca se va ajunge la un acord in vederea incheierii unui raport de munca, atunci va trebui sa-l anuntati ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract perioada determinata ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! doresc sa intreb daca in cazul incheierii unui contract pe perioada determinata este nevoie de un anume act care sa instiinteze angajatul.mai ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata mireille_is mireille_is Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie..daca o persoana angajata pe perioada determinata pe un post de asistent medical doreste sa isi ia ... (vezi toată discuția)
Nelamurire reintoarcere dupa ccc Cristink Cristink Buna ziua, La intoarcerea din CCC mi s-a explicat ca s-au schimbat grilele de salarizare. In functie de realizarile lunare si a evaluarilor facute periodic ... (vezi toată discuția)