avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nulitate contract credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nulitate contract credit

Am un contract de credit incheiat cu un IFN,iar acesta nu e semnat de reprezentantii legali ai acestui IFN.Cum procedez ca sa cer in instanta nulitatea acestui contract?Care sunt pasii?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 16:12, 30 Noiembrie 2012
Totusi de ce doriti sa anulati acel contract si sa faceti cheltuieli in plus cu angajarea unui avocat, care sa va reprezinte in fond,apel si recurs pana hotararea va fi irevocabila, din moment ce sunteti bun platnic?
Intrebarea este pur retorica si nu astept un raspuns. Faceti cum doriti dvs....si da aveti dreptul sa deschideti o actiune in acest sens. Pentru a afla despre sansele dvs. discutati cu un avocat si prezentati inscrisurile pentru a putea fi analizate.
mariuss.i a scris:

Am un contract de credit incheiat cu un IFN,iar acesta nu e semnat de reprezentantii legali ai acestui IFN.Cum procedez ca sa cer in instanta nulitatea acestui contract?Care sunt pasii?


Cu siguranţă ei vor opune, în faţa instanţei, un contract semnat şi de ei, şi de dumneavoastră. Sau, dacă e semnat de o persoană care nu are calitatea de reprezentant legal, vor invoca ratificarea actului.

Lăsaţi-o aşa cum e. Cheltuiţi de pomana banii pentru taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit abuziv ifn ContSters467198 ContSters467198 Am achiziționat un produs de pe un magazin online . Produsul era integrat Intr-o campanie \"X rate fara dobânda\" creditul urmând să fie acordat de către ... (vezi toată discuția)
Litigiu banca pentru nerespectarea oug 50/2012 daneugen1 daneugen1 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati pentru urmatoarea situatie: In anul 2007 am contractat un credit pentru cumpararea unor bunuri de la o IFN am platit toate ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea datelor akhus akhus Buna ziua, Am doua probleme: Problema 1. In 2011 detineam un card de credit EuroLine. Ultima rata din acel credit a fost platita de tatal meu. In momentul ... (vezi toată discuția)