avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită PRESCRIERE CREDIT CU IPOTECA
Discuție deschisă în Executare silită

PRESCRIERE CREDIT CU IPOTECA

Buna ziua ,

In anul februarie 2008 am contractat o linie de credit cu ipotecaDin februarie 2011 , la sfarsitul anului in noiembrie banca mi-a trecut tot creditul la rambursare pentru intarziere la plata dobanzii .In data de 09 ian.2009 am primit o somatie pentru a plati tot creditul si dobanda , iar in 26 ian. 2009 o alta somatie imobiliara .In baza somatiei imobiliare din 26 ian . 2009 s-a incercat sa se vanda apartamentul timp de 2 ani si o luna . Din luna lui februarie 2011 nu s-a mai facut nici o publicatie de vanzare dar nu a mai venit nici o alta somatie pana la data de 4 octombrie 2012 . Cum pot afla daca ma incadrez in prescrierea datoriei ? Astept un raspuns , multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:13, 29 Noiembrie 2012
Singura modalitate este sa contactati executorul pentru a studia dosarl de executare silita si a constata daca creditorul,in termen legal,a staruit si formulat cererere oficiala de mentinere pe rol activ a cererii de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere titlu executor - executare silita Ionut_T Ionut_T Buna ziua! In februarie 2007 am fost condamnat penal si obligat la plata unei sume mari catre institutia la care am lucrat in solidar cu garantii mei. In ... (vezi toată discuția)
Se mai poate cere executarea silita sau s-a prescris? narcisa_salbatica narcisa_salbatica Un credit contractat in 2008, achitat la zi pana in octombrie 2009 (ultima rata achitata)... pe parcursul acestei perioade, 2 somatii de plata, identice (doar ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta, titlu executoriu, perimare si prescriere executare silita, frauda executor judecatoresc. Darius_D Darius_D Buna ziua, Ma numesc Darius si va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In 4 aprilie 2007 am contractat un credit de nevoi personale la BANCA. Am ... (vezi toată discuția)