avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... infiintare poprire la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

infiintare poprire la mostenire

O persoana fizica este dat la executare pentru un imprumut contractat la o institutie financiara. persoana nu are loc de munca (nici girantii), dar in curand au murit ambii parinti de la care va mosteni 1/2 parte dintr-un imobil. Institutia creditoare poate sa puna secestru pe acest bun, sau poate cere inceperea procedurii de mostenire ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: dancs_at , utilizator 11:00, 3 Decembrie 2012
Sechestrul asigurător este opozabil doar prin înscrierea în CF. Iar înscrierea în CF se poate face doar împotriva proprietarului tabular.
Multumesc pentru raspuns,

se pot face demersuri din partea institutiei de credit pentru a incepe procedura succesiunii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mostenitor sebmis sebmis In anul 2009 mama mea a facut un imprumut la o cooperativa de credit unde a fost girata de catre o persoana.Dupa cateva luni in acelasi an ea a decedat.In anul ... (vezi toată discuția)
Instituirea unei ipoteci asupra unui imobil sechestrat amyamy amyamy As vrea sa va cer parerea cu privire la urmatoarea situatie: Am un imobil asupra caruia este instituit un sechestru asigurator inscris in cartea funciara pana ... (vezi toată discuția)
Credit bancar, titular decedat florentinabizdiga florentinabizdiga Buna tuturor. am o problema legata de un credit bancar facut de soacra-mea in 2012. A scos bani din banca 7000 lei FARA CA NOI, COPII CARE LOCIUAM CU EA SA ... (vezi toată discuția)