avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Problema Tomberoane Gunoi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Problema Tomberoane Gunoi

Am si eu o problema cu tomberoanele de gunoi de 3zile primarul din localitatea unde stau a decis el ca sa imi pun tomberoanele de gunoi la 2m de geamul meu de la o camera de la apartament, am fost la el si nu vrea sa faca nimic ca asa vrea el , cui ar trebuie sa ma adresez sa rezolv si eu problema stiu ca e o anumita distanta la cat se pot plasa tomberoanele de un loc pt locuit si trebuie sa aiba platforma , va multumesc pt raspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2012
alex2150, utilizator
Cel mai recent răspuns: chaserica , utilizator 23:12, 4 Decembrie 2012
Exact, trebuie sa existe o platforma amenajata in acest scop de catre Administratia Domeniului Public.
Daca nu solutionati direct cu edilul ,sesizati oficial autoritatea de sanatate publica locala
Gabrielle Monique a scris:

Exact, trebuie sa existe o platforma amenajata in acest scop de catre Administratia Domeniului Public.


nu e asa ceva in localitate la mine, si nici consiliul local nu a luat o hotarare in aceast sens primarul si vicele au decis sa faca ei ce vor
c-am care ar fi pasi de urmat in acest sens fac vreo cere la primarie si dupa ma duc la dsp sau ma duc direct la dsp ??
Eu as inainta o reclamate la Directia de Sanatate Publica. Daca reclamati la Primarie trebuie sa mai asteptati 30 de zile pana solutioneaza cererea. Cum in perioada aceasta sunt cam ocupati :rolleyes:...alegeri...sarbatorile de iarna...va apuca Pastele.

Alte discuții în legătură

Poza curtea vecinului. daca vecinul are service auto la mai putin ... snipe1975 snipe1975 Poza curtea vecinului. Daca vecinul are service auto la mai putin de 15 metri de fereastra mea, am dreptul legal de a face poze cu masinile venite la el in ... (vezi toată discuția)
Tomberoane gunoi la intrarea in bloc pitiromania pitiromania Buna ziua, In Bucuresti, sectorul 6, Str Valea Rosie nr 4, bloc 61, a existat dintotdeauna o ghena cu 8 tomberoane ingradita la capatul blocului. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Hotarare consiliu de administratie distrugere proprietate vivi23ro vivi23ro buna ziua as dori sa stiu daca hotarirea luata in o sedinta a locatarilor de a amplasa de ex pubele de gunoi intr un loc considerat spatiu comun dar care a ... (vezi toată discuția)