avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Problema Tomberoane Gunoi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Problema Tomberoane Gunoi

Am si eu o problema cu tomberoanele de gunoi de 3zile primarul din localitatea unde stau a decis el ca sa imi pun tomberoanele de gunoi la 2m de geamul meu de la o camera de la apartament, am fost la el si nu vrea sa faca nimic ca asa vrea el , cui ar trebuie sa ma adresez sa rezolv si eu problema stiu ca e o anumita distanta la cat se pot plasa tomberoanele de un loc pt locuit si trebuie sa aiba platforma , va multumesc pt raspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2012
alex2150, utilizator
Cel mai recent răspuns: chaserica , utilizator 23:12, 4 Decembrie 2012
ms mult pt raspuns o sa fac o cerere si ma duc cu ea la Directia de Sanatate Publica, ei ar trebui sa rezolve cazul
Cu siguranta. Daca nu rezolvati, va intoarceti aici si aflati ce cai de atac aveti impotriva acestora.

Va asteptam sa ne spuneti cum ati rezolvat problema. :)
Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
multumesc pt raspunsuri sper sa rezolv , imi vine sa le iau sa le duc la primarie in fata ar merita acest lucru
Daca nu doriti sa intrati intr-un conflict care sa genereze alte probleme, actionati doar pe cale legala. Chiar daca merita ;)!

Bafta!
Buna seara,

Am un sfat ptr dumneavoastra : O poza face cat 1000 de cuvinte.

Faceti poze la tomberoanele respective, la distanta fata de bloc si fata de geam. Din toate unghiurile posibile. Folositi o camera digitala.
In asa fel, daca muta tomberoanele sau invoca alte motive, aveti dovezile la indemana.
Eventual, pe langa DSP, mergeti si pe la redactiile ziarelelor cu circulatie locala sau a posturilor radio si TV. Sau trimiteti pozele pe mailul acestora, impreuna cu o scurta descriere a problemei. Mai mobilizati 2-3-multi vecini. De multe ori, un telefon de la un reporter care cere un punct de vedere rezolva problema mult mai repede decat o plangere.
Va fi ceva timp investit, dar rezultatul cred ca va fi pe masura.

Cu respect,

Paul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poza curtea vecinului. daca vecinul are service auto la mai putin ... snipe1975 snipe1975 Poza curtea vecinului. Daca vecinul are service auto la mai putin de 15 metri de fereastra mea, am dreptul legal de a face poze cu masinile venite la el in ... (vezi toată discuția)
Tomberoane gunoi la intrarea in bloc pitiromania pitiromania Buna ziua, In Bucuresti, sectorul 6, Str Valea Rosie nr 4, bloc 61, a existat dintotdeauna o ghena cu 8 tomberoane ingradita la capatul blocului. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum ati procedat la desfiintarea tubulaturii (toboganului) de gunoi? CipM CipM Am gasit prin forum referinte cu privire la desfiintarea toboganului de gunoi. Ar fi interesant de aflat de la cei care au trecut prin asa ceva cum anume s-a ... (vezi toată discuția)