Am si eu o problema cu tomberoanele de gunoi de 3zile primarul din localitatea unde stau a decis el ca sa imi pun tomberoanele de gunoi la 2m de geamul meu de la o camera de la apartament, am fost la el si nu vrea sa faca nimic ca asa vrea el , cui ar trebuie sa ma adresez sa rezolv si eu problema stiu ca e o anumita distanta la cat se pot plasa tomberoanele de un loc pt locuit si trebuie sa aiba platforma , va multumesc pt raspunsuri.
Am un sfat ptr dumneavoastra : O poza face cat 1000 de cuvinte.
Faceti poze la tomberoanele respective, la distanta fata de bloc si fata de geam. Din toate unghiurile posibile. Folositi o camera digitala.
In asa fel, daca muta tomberoanele sau invoca alte motive, aveti dovezile la indemana.
Eventual, pe langa DSP, mergeti si pe la redactiile ziarelelor cu circulatie locala sau a posturilor radio si TV. Sau trimiteti pozele pe mailul acestora, impreuna cu o scurta descriere a problemei. Mai mobilizati 2-3-multi vecini. De multe ori, un telefon de la un reporter care cere un punct de vedere rezolva problema mult mai repede decat o plangere.
Va fi ceva timp investit, dar rezultatul cred ca va fi pe masura.