Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

Justitiarul711 
	    	Utilizator

Justitiarul711 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 rodiea10	                   

Daca am cetatenie romana si americana,pot avea si Buletin de identitate romanesc?sau care este  documentul ce-l pot detine in aceasta situatie?Sint in ... (vezi toată discuția)
	                    rodiea10	                   

Daca am cetatenie romana si americana,pot avea si Buletin de identitate romanesc?sau care este  documentul ce-l pot detine in aceasta situatie?Sint in ... (vezi toată discuția)

cata-11	                   

Buna ziua, sunt din Rep. Moldova, dar am cetatenie romana si pasaport romanesc cu domiciliu in strainatate. 
Pot obtine buletin romanesc permanent (adica pe 7 ... (vezi toată discuția)
	                    cata-11	                   

Buna ziua, sunt din Rep. Moldova, dar am cetatenie romana si pasaport romanesc cu domiciliu in strainatate. 
Pot obtine buletin romanesc permanent (adica pe 7 ... (vezi toată discuția)

Justitiarul71	                   

Conf.art.15, alin 2 din OG 97/2005 republicata eliberarea primului act de identitate nu se poate face pe baza de procura speciala. Intrebare: Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
	                    Justitiarul71	                   

Conf.art.15, alin 2 din OG 97/2005 republicata eliberarea primului act de identitate nu se poate face pe baza de procura speciala. Intrebare: Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)