avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de management
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de management

Buna!
As vrea sa stiu care sunt avantajele unui SRL (daca sunt), daca ar renunta la CIM-ul directorului si ar incheia cu acesta un contract de management?
Mersi!
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 16:21, 4 Februarie 2009
nu ar mai plati contributiile datorate statului
Contractul de management inseamna ca societatea ii plateste venitul brut (in cazul in care nu se opteaza pentru retinerea la sursa a impozitului pe venit). Cu toate astea, managerul plateste impozit pe venit 16% si CASS (sanatate) de 5,5%.
Esti sigura de asta? Pe ce te bazezi?
Mersi!
Da, sunt sigura. Sursele ar fi codul fiscal, legea 19/200 si legea 95/2006. Revin cu exemple concrete.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2009
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila mikifulgutz mikifulgutz Este prima oara cand as dori sa fac o lucrare de instalatie cu conventie civila. Am un instalator foarte bun, il cunosc de mult si l-am recomandat multora, ... (vezi toată discuția)
Intrebare cris2279 cris2279 Buna ziua, O persoana fizica ofera servicii (cursuri de limbi straine) unei firme A; persoana respectiva nu vrea sa se complice cu un eventual PFA (din cauza ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)